ITR on erikoistunut Caterpillar®-, Komatsu®-, Volvo®-, Hitachi®- ja JCB®-koneiden moottoriosiin. ITR on kehittänyt markkinoiden laajimman valikoiman moottoriosia maansiirtokoneisiin. Jatkuvasti laajeneva valikoima sisältää tällä hetkellä yli 50 000 artikkelia.


Kun puhumme varaosista, tarkoitamme kaikkia muita varaosia paitsi telaston osia. ITR:n liiketoiminnan yksi tärkeimmistä tuotelinjoista on alusta lähtien ollut varaosat. Olemme tänä päivänä markkinajohtaja tässä tuoteryhmässä.

ITR:n varaosatuotelinjan kehitys on keskitetty Italian pääkonttorin suunnittelutoimistoihin, joissa hyödynnetään syvää paikallista suunnittelun ja koneenrakennuksen ymmärrystä. Tuotantoprosessin aikana suoritetaan lukuisia tiukkoja valvontatoimia sekä konsernin toimipisteissä Italiassa että ulkomailla. Nämä tiukat ja perusteelliset testit varmistavat korkeimpien laatustandardien noudattamisen jokaisella korjausosien osastolla.

Vuosien varrella ITR on kehittänyt yhden kattavimmista varaosavalikoimista. Tuotevalikoimaamme kuuluu yli 50 000 pysyvästi varastossa olevaa tuotetta.

ITR:n varaosatuotelinja jatkaa kasvuaan konsernin tekemien strategisten yritysostojen ja sen jakeluverkoston vahvuuden myötä.

ITR Meccanica valmistaa Italiassa öljypumppuja valtavan määrän. ITR Meccanican vuotuinen tuotantokapasiteetti on 60 000 öljypumppua. Eri pumppumalleja on yli 400, jotka ovat täysin yhteensopivia Caterpillar®- ja Komatsu®-koneiden kanssa.

Ota yhteyttä varaosaajiimme

Ota yhteyttä varaosaajiimme

Meiltä löytyy apu oikeiden osien valintaan ja samalla teemme kilpailukykyisen tarjouksen tuotteista.

Olen lukenut ja hyväksynyt tietosuojaselosteen.