EtusivuUutisetTyöhakemus: Business Controller, ITR Häggblom Oy

ITR Häggblom Oy on pitkäaikainen Suomen markkinajohtaja maansiirtokoneiden vara- ja kulutusosissa. Valmistamme myös kymmenien vuosien kokemuksella raskaiden koneiden alavaunuja. Yhtiön tuotanto, pääkonttori ja logistiikkakeskus sijaitsevat Kokkolassa. ITR Häggblom Oy:n liikevaihto on n. 12 M€ ja se työllistää reilut 40 henkilöä. Helmikuussa tapahtuneen liiketoimintakaupan seurauksena, kuulumme tytäryhtiönä Italialaiseen USCO SpA konserniin, joka puolestaan on maailman markkinajohtaja.

Oletko valmis ottamaan uusia haasteita vastaan ja vahvistamaan taloushallinnon osaamistamme?

Haemme ITR Häggblom Oy:n palvelukseen Kokkolaan

Business Controlleria

Vastaat yhtiön talousraportoinnista, budjetoinnista, ennusteista ja suunnittelusta. Hahmotat yhtiön liiketoiminnan kokonaisuuden. Kehität aktiivisesti yhtiön prosesseja talouden näkökulmasta ja luot mittareita sekä niihin liittyviä työkaluja. Toimit yhteyshenkilönä talousprosessin ulkoisiin kumppaneihin sekä emoyhtiön talousosastoon. Avustat johtoryhmää ja raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle. Lopullinen tehtävänkuvaus tarkentuu valitun henkilön mukaan.

Odotamme sinulta kokemusta vastaavista taloushallinnon asiantuntijatehtävistä ja soveltuvaa taloushallinnon koulutusta sekä hyvää tietoteknistä osaamista. Toimintatyyliltäsi olet määrätietoinen, asioihin tarttuva ja analyyttinen. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja omaat luontaisen halun etsiä kehitys- ja parannuskohteita ja laittaa ne myös käytäntöön. Nautit itsenäisestä ja vastuullisesta roolista ja sinulla on kyky toimia johdon tukena liiketalouden kehittämisessä ja analysoinnissa. Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielitaitoa.

Tarjoamme

  • vakituisen työsuhteen kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä
  • kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut
  • mahdollisuuden kehittää itseäsi ja osallistua liiketoiminnan kehittämiseen
  • ammattitaitoisen tiimin tuen ja hyvän työilmapiirin sekä joustavan yrityskulttuurin
  • monipuolisen tehtävänkuvan yrityksessä, jossa panostetaan henkilöstön viihtymiseen

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.9.2022 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!

Lue myös

ITR Häggblom 23.–24.9.2022 Mansen Mörinät, Tampere

Tervetuloa messukontillemme Mansen Mörinöille!

Nyt messutaan eikä meinata

Tule moikkaamaan meitä Hyvinkään Maxpo-messuille 5.–7.5.2022. Löydät meidät osastolta A150. Luvassa mm. erinomaisia messutarjouksia, joista lisää esimakua alempana! Messutarjouksessa Ketjupaketit Nämä lähtevät nyt niin hyvään hintaan, että kannattaa valmistautua vetämällä ostohousut jalkaan. Päivitä kaivinkoneesi ketjut laadukkaisiin ITR:n osiin ja suuntaa riemulla kohti kesää.